Je leest het goed!

Ik wist lange tijd niet zo goed wat ik aan moest met deze website. Ik vond het leuk om over mezelf te vertellen, maar weet niet of jullie daar wel op zitten te wachten. Sterker nog: ik weet niet eens of jullie er wel zijn.

Mark, mijn broer, heeft me daarom gezegd dat ik met de website iets zinnigs moet gaan doen. Er een klankbord van moet maken (niet mijn woorden, maar die van hem ;)), omdat ik er dan veel meer mee kan bereiken en er ook meer plezier uit zal halen.

Om die reden ga ik deze website vanaf nu oprichten om mensen te helpen weer gezonder te worden. Zelf ben ik altijd bezig met gezondheid, gezond eten en gezond leven. Dat doe ik door op eten en drinken te letten, maar ook door lekker er op uit te gaan – zoals laatst naar Praag met Pascalle. Ik wil dat doorgeven aan de lezers van deze website en wil hen dan ook helpen om lekker in hun vel te komen zitten.

Vanaf nu gaan er op deze website artikelen en berichten en filmpjes komen die een gezonde levensstijl nabootsen. Op die manier kan ik mijn ei kwijt en hebben de lezers er wat aan. Dus vanaf nu is Only Liesbeth niet meer ouderwets gezellig, maar ook nog eens nuttig.

We gaan onszelf zinvol maken, mensen! Ik heb er zin in ;).

 

Groetjes, Liesbeth

This post has no comments. Be the first to leave one!

Join the discussion

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *